Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Δωρεάν παιδίατρος στην Κατερίνη για τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωσή μας, μετά την πρωτοφανή ευμενή απήχηση της παροχής ΔΩΡΕΑΝ παιδιάτρου για τα παιδιά των μελών της στην Θεσσαλονίκη, προχώρησε σε νέα συνεργασία με δεύτερη παιδίατρο, αυτή τη φορά στην πόλη της Κατερίνης (Ν. Πιερίας).


Πρόκειται για την Παιδίατρο κ. Ειρήνη Αργυροπούλου – Χοντολίδου, το Ιατρείο της οποίας βρίσκεται στην οδό Πιερίας αρ. 3 στην Κατερίνη, τηλέφωνο 23510 39379.

Η εν λόγω παροχή εξασφαλίστηκε αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσής μας, τα οποία θα μπορούν στο εξής να επισκέπτονται ΔΩΡΕΑΝ το ανωτέρω ιατρείο, για την εξέταση και γενικότερα για την παροχή υπηρεσιών υγείας στα παιδιά τους.

Για τους ενδιαφερόμενους, σημειώνεται ότι, απαιτείται διευθέτηση ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ιατρείο, καθώς και η προσκόμιση -κατά την επίσκεψη- Βεβαίωσης Εγγεγραμμένου Μέλους, την οποία θα προμηθεύονται είτε από τα γραφεία της Ένωσής μας (Μοναστηρίου 326, 5ος όροφος), είτε κατόπιν συνεννοήσεως με την εκλεγμένη αντιπρόσωπο της Ένωσής μας στο Νομό Πιερίας, κ. ΒΑΛΟΔΗΜΟΥ Αικατερίνη.(Τηλ. επικοινωνίας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση 2310 388086)


Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας