Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Παιδικός Αποκριάτικος Χορός από την Τοπική Διοίκηση της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας.

Την Κυριακή ‎(03-03-2019), για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Παιδικός Αποκριάτικος χορός, που διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι με τις οικογένειές τους, φίλοι αυτών, αλλά και φίλοι της Ένωσης τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, γιατί με την συμμετοχή τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του χορού. Φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι μικροί μας φίλοι, με τις εντυπωσιακές τους μεταμφιέσεις, οι οποίοι απόλαυσαν τον χορό - το παιχνίδι - τη μουσική και τις εκπλήξεις που τους είχε ετοιμάσει ομάδα διασκεδαστών.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό της αίθουσας δεξιώσεων που φιλοξένησε τον χορό μας για την άριστη εξυπηρέτηση. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, για την σημαντικότατη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με υγεία και χαρά, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, για να χαρίσουμε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους !!! Καλή Σαρακοστή με υγεία, υπομονή και δύναμη σε όλους!!!

"Servo per Amikeco" 

"Υπηρετώ δια της Φιλίας" 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
Ο Γεν. Γραμματέας
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος