Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Με άποψη: Μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας.

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Έχω την εντύπωση, ότι σε κάθε χώρα με εθνική συνείδηση, αν υπήρχαν οι συνθήκες που αντιμετωπίζει η δική μας, οι πολιτικές δυνάμεις σίγουρα ΔΕΝ θα τολμούσαν να "παίξουν" με το μέλλον της...για χάρη μιας εξουσίας γκραν γκινιόλ.



Και εννοώ τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, διότι με τις φιέστες και την γνωστή προπαγάνδα τους, δεν μπορούν να κρύψουν τις καταστροφικές επιλογές τους.


Φυσικά μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας.


Και το γράφω αυτό, διότι στη χώρα μας, υπερψηφίζουμε λάθος ανθρώπους στη λάθος στιγμή και όταν αυτοί (οι λάθος άνθρωποι) μας οδηγήσουν στην καταστροφή, υπερψηφίζουμε και πάλι άλλους λάθος ανθρώπους στην ακόμη πιο λάθος στιγμή, ενώ τιμωρούμε καταψηφίζοντας τους πάντες.


Για την κυβέρνηση, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, (διότι προφήτης δεν είμαι), αλλά ξέρω ότι, όσο περισσότερο μένει στην εξουσία, τόσο χειρότερα θα είναι για την Ελλάδα.


Δυστυχώς "παίζουν" τη χώρα στα ζάρια και δεν διστάζουν να παίξουν και τη λαϊκή βούληση στη ρουλέτα του δικού τους συμφέροντος.


Η Ελλάδα χρειάζεται Αναγέννηση. Όλοι μας χρειαζόμαστε όραμα για την μεταμνημονιακή πολιτική. Να επιδιώκουμε την Αριστεία και την επιβράβευση και τέλος να δημιουργήσουμε συλλογικά πρότυπα.


Η επόμενη κυβέρνηση ας είναι κυβέρνηση των καλύτερων.


Ο λαός χόρτασε με απάτες και αυταπάτες, χρειάζεται τολμηρή αναμέτρηση με την πραγματικότητα.


Τέλος στους ανεύθυνους, χρειάζεται αλήθεια σε ένα λαό που μορφώνεται και εργάζεται περισσότερο από κάθε άλλο στην Ευρώπη.

Κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη.


*Ο Ηλίας Χρυσικός είναι Δ/της του ρ/σ Ενημέρωση 92,2 fm στο Ν. Πιερίας