Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας που θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (Εκάβη).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής.

2. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Οικονομικός Απολογισμός.

4. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

5. Έγκριση Λογοδοσίας, Οικονομικού Απολογισμού, Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

6. Προτάσεις, ανακοινώσεις μελών.

7. Αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση στις 20 Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη στον ίδιο τόπο και ώρα και σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας θα επαναληφθεί την 27η Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα, με όσα μέλη και αν παραστούν.

Οι αρχαιρεσίες ανάδειξης των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην ΠΟΣΕ (7ο θέμα της ημερήσιας διατάξεως), θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα με το πέρας της Γενικής Συνελεύσεως από τις 19.00 έως τις 20.30 στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (Εκάβη).

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 34 και στο τηλέφωνο : 23510-79987 τις ώρες 10.00 - 13.00 έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 13.00.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος 
Βελλής Ιωάννης