Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει για δεύτερη φορά στον Όλυμπο

Στις 8 και 9 Απριλίου θα διοργανωθεί το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ, στο ξενοδοχείο Sentido Mediterranean Village.


Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδεικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Σχολείου Τουρισμού OnTour με περισσότερους από 216 συμμετέχοντες, 24 εθελοντές, πληθώρα θεματολογιών από 8 εξειδικευμένους ομιλητές του τουριστικού τομέα, αλλά και ένα εξειδικευμένο εργαστήριο, ανανεώνεται το ραντεβού για 2η συνεχόμενη χρονιά. Το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ, έρχεται με νέες ιδέες και θεματολογίες, επιδιώκοντας μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.

Τις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν πάνω από 300 συμμετέχοντες, ενώ τα δυο workshops της δεύτερης ημέρας, επίσης δωρεάν, έως και 25 συμμετέχοντες στο καθένα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ, έχει αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, μέσω της κυρίας Ευαγγελίας Ξυπτερά, Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ξ. καθώς και μέσω του κυρίου Ηρακλή Τσιτλακίδη, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και μέλος του Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε.. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Effect Communication και η Ε-Survey.

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour πατήστε ΕΔΩ

Για να δηλώστε συμμετοχή στο 2ο Σχολείο Τουρισμού ΟnTour ΟΛΥΜΠΟΥ πατήστε ΕΔΩ