Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Περιπλανήσεις στο λαβύρινθο της ψυχής ...»

Με επιτυχία διεξήχθη η επιστημονική ημερίδα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης – Ψυχιατρικός Τομέας...

με την συμμετοχή της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε.) και του Συλλόγου Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων Αττικής, πριν λίγες ημέρες στην Παραλία Κατερίνης, με την παρουσία και συμμετοχή 450 ατόμων. Πρόεδροι της Επιστημονικής Επιτροπής ήταν η κα Βίσμπα Άννα & ο κος Χατζηνικολάου Φώτης και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ο κος Τζιάτζιος Αθανάσιος.


Ανταλλαγή απόψεων – ανάδειξη προβλημάτων


Στην ημερίδα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, η Γερόντισσα Αικατερίνη της Μονής του Οσίου Εφραίμ, ο Διοικητής του Γ.Ν. Κατερίνης κος Ανέστης Μυστρίδης, και όπως τόνισε η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ. Ν. Κατερίνης – Ψ.Τ. κα Άννα Βίσμπα, «σκοπός της ημερίδας ήταν να παρέχουμε στους συμμετέχοντες συναδέλφους, την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών, αλλά και μια ευκαιρία τόσο ανάδειξης των προβλημάτων όσο και εύρεσης ουσιαστικών λύσεων».


Οι εισηγητές


Εισηγητές των εργασιών που παρουσιάστηκαν ήταν Νοσηλευτές, μαίες, ψυχίατροι, ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός του Γ.Ν. Κατερίνης, ο κος Νταφούλης Βάιος, Διευθυντής Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων και Εφήβων του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», ο κος Παπαγεωργίου Γεώργιος, Εφέτης Αθηνών, η κα Παπαζήση Θεωφανώ, Νομικός, Ομότιμη Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου του Α.Π.Θ., ο κος Χατζηνικολάου Φώτης, Ιατροδικαστής - Νομικός, Επίκουρος Καθηγητής Ιατροδικαστικής Α.Π.Θ., Νοσηλευτές του Συλλόγου Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων Αττικής, καθώς και η κα Παπαγεωργίου Ελένη, Νομικός Σύμβουλος της Ε.Ν.Ε..



Την φωτογραφική κάλυψη της ημερίδας ανέλαβε η Επισκέπτρια Υγείας του ΨΤ-ΓΝΚ και μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας κα Σοφία Ζανιά.



O Διοικητής 
Ανέστης Μυστρίδης