Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Λύγισαν στο τέλος σε ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα τους.

Αμφίρροπο από την αρχή ήταν το παιχνίδι της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019 μεταξύ της ομάδας των Πιερίδων Μουσών και τις Νέες Τρικάλων.

Το σκορ μεταβάλλονταν συνεχώς και το τελικό 3-4 υπέρ της ομάδας των Τρικάλων ήταν θέμα τύχης αφού οι ευκαιρίες και οι τελικές προσπάθειες ήταν περισσότερες από την πλευρά των Μουσών.

Στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ και φάνηκε πως οι δύο ομάδες είχαν ίδιες δυνατότητες για την επικράτηση και τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε η ομάδα των Τρικάλων για να ακολουθήσει αμέσως η ισοφάριση κάτι που έγινε και στη συνέχεια μέχρι το 3-3. Το τελικό 3-4 υπέρ της ομάδας των Τρικάλων διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά σε αντεπίθεση τους στην περιοχή των Μουσών. Είχε προηγηθεί ένα μπαράζ ευκαιριών χωρίς να αξιοποιηθούν από τις παίχτριες των Μουσών.

Τα γκολ των Πιερίδων Μουσών πέτυχαν η Ελένη Κατερινοπούλου (11’ και 24’ λεπτό) και η Γεωργία Γελαστοπούλου (71’ λεπτό)

Η εντεκάδα που έπαιξε σ αυτόν τον αγώνα:

Μελίνα Μουτάφη, Ελπίδα Συμεωνίδου, Σούλα Βούλγαρη, Φωτεινή Κουτσού, Ελένη Κατερινοπούλου, Ολυμπία Κατσίμπουρα, Χριστίνα Βίσμπα, Χριστίνα Μαυρομάτη, Γιώτα Γκούτζα, Γεωργία Μετενίδου, Γεωργία Γελαστοπούλου

Το αποτέλεσμα αυτό απομακρύνει τις Πιερίδες Μούσες από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τις αφήνει στην 4η θέση.

Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 εκτός έδρας (στην Αθήνα) με την ομάδα Α.Ε. Ζωγράφου.