Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ : Εκδήλωση με τίτλο "Υιοθετώ ένα αδέσποτο"

Την Τετάρτη 03 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. Ν. Πιερίας με το διακριτικό τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΩ», με αφορμή την 4η Απριλίου «παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων» , με τίτλο «Υιοθετώ ένα αδέσποτο».


Βασικοί στόχοι της εκδήλωσης ήταν, 

 1ον) να φέρει μαζί παιδιά τυπικής εκπαίδευσης και παιδιά ειδικής αγωγής, τα οποία έχοντας ως συνδετικό κρίκο τα ζώα θα προχωρήσουν μαζί στη ζωή αλληλοϋποστηριζόμενοι και σεβόμενοι τη διαφορετικότητα ο ένας του άλλου και 

 2ον) να γίνει κατανοητό πως η υιοθεσία ενός ζώου και η κοινή συνύπαρξη, η κοινωνικοποίηση μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο οφέλη που δεν μπορούμε να φανταστούμε.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν παιδιά και άτομα με αναπηρία από τα ειδικά σχολεία της Κατερίνης, καθώς και μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας.

Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα και τη σημασία της εκδήλωσης αυτής, πρόσθεσε ένα μικρό λιθαράκι στην επιτυχή έκβασή της με την ομιλία του Γ΄ Αντιπροέδρου της, κ. ΤΣΙΑΚΑ Βασιλείου, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό ως προς το νομοθετικό πλαίσιο και τις υποχρεώσεις κηδεμόνων ζώων.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος μας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος προσέφερε λάβαρο της Τοπικής μας Διοίκησης στην πρόεδρο του συλλόγου <<ΣΤΗΡΙΖΩ>>, Κα. ΚΑΤΣΑΛΗ Γεωργία, ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλει ο σύλλογος και δήλωσε πως η Τοπική Διοίκηση μας θα είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής κάθε φορά που θα της ζητείται.

"Servo per Amikeco" 
"Υπηρετώ δια της Φιλίας" 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος 
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος 
Ο Γεν. Γραμματέας 
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος