Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ημερίδα Δημόσιας Πληροφόρησης των Αλκοολικών Ανωνύμων στην Κατερίνη

Είμαστε ευτυχείς να σας προσκαλέσουμε στην πρώτη μας Ημερίδα Δημόσιας Πληροφόρησης Αλκοολικών Ανωνύμων Ομάδας Κατερίνης, η οποία λαμβάνει χώρα στις 29 Ιουνίου 2019...

ως μέρος μίας συλλογικής προσπάθειας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης του τι κάνουμε και του πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που παλεύουν με την εξάρτηση του αλκοόλ και πώς μπορούμε εμείς να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία των Αλκοολικών Ανωνύμων, μέσα στους οργανισμούς σας.

Ημερίδα Δημόσιας Πληροφόρησης των Αλκοολικών Ανωνύμων- Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Ημερομηνία: Σάββατο 29 Ιουνίου 2019
Ώρα 18:00- 21:00 μ.μ.

Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: Πνευματικό Κέντρο, Εκάβη , του Δήμου Κατερίνης, 2ος Όροφος, 7ης Μεραρχίας 10, περιοχή Πάρκο

Η εκδήλωση αυτή προσφέρει μία σπάνια και θαυμάσια ευκαιρία να ακούσετε μέλη των Α.Α. , που θα μοιραστούν την εμπειρία τους, πριν έρθουν σε ανάρρωση και το πώς οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι έχουν δουλέψει για αυτούς. Θα υπάρξει χρόνος στο τέλος της ομιλίας να γίνουν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Προσκαλούμε ανθρώπους από όλα τα επαγγελματικά υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων της ιατρικής κοινότητας, επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με εξαρτήσεις σε αλκοόλ και ναρκωτικά , αστυνομία ,στρατό , διευθυντές σωφρονιστικών ιδρυμάτων ,κοινωνικές υπηρεσίες , τοπικές αρχές , εκπαιδευτικούς , μέσα μαζικής ενημέρωσης κ.τ.λ. Η παρακολούθηση αυτής της εκδήλωσης θα μπορούσε να είναι βοηθητική όχι μόνο για τους πελάτες σας αλλά ίσως να έχετε ανησυχίες για έναν συνάδελφο στη δουλειά , ένα μέλος της οικογενείας ή έναν φίλο. Ή ίσως έχετε ακούσει πολλές αντιφατικές ιστορίες για τους Αλκοολικούς Ανώνυμους και θα θέλατε την ευκαιρία να καταλάβετε ποιοι είμαστε. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας , είμαστε βέβαιοι πως αυτό το απόγευμα θα είναι μια διαφωτιστική και χρήσιμη εμπειρίας για εσάς .

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις και εάν θα θέλατε να προσκαλέσετε και κάποιον άλλο σε αυτή την εκδήλωση.

Με τις Καλύτερες Ευχές Μας , Ομάδα Αλκοολικών Ανωνύμων Κατερίνης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971661930

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : alcoholicsanonymous.katerini@gmail.com