Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα των παγκορασίδων (Κ16) της σκυταλοδρομίας 4χ300 του Αρχέλαου Κατερίνης!

Η περιπετειώδης λόγω άστατου πολύ βροχερού καιρού δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος μας επιφύλασσε μια μεγάλη χαρά στο φινάλε της. Η ομάδα των παγκορασίδων (Κ16) της σκυταλοδρομίας 4χ300 κατέκτησε μια μεγάλη νίκη, ένα χρυσό μετάλλιο και τα χειροκροτήματα όλου του σταδίου.

Οι αθλήτριες της ομάδας με τη σειρά που αγωνίστηκαν ήταν οι : Σοφία Κωνσταντινίδου, Δήμητρα Σάββα, Κατερίνα Νατσιοπούλου και Κλειώ Αιολίου.


Νωρίτερα το απόγευμα είχαμε δύο πλασαρίσματα στους τελικούς των 80 και 150 μέτρων κοριτσιών. Στην πέμπτη θέση των 80 μέτρων έφτασε η Θεοδώρα Δημοπούλου και στην δέκατη θέση των 150 μέτρων η Νικολέτα Σταγκίδου.

➤ Για το τέλος το σπουδαιότερο : Η ομάδα των παγκορασίδων του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κατέκτησε την 7η θέση, στην γενική βαθμολογία, μεταξύ 74ων ομάδων από όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Η φετινή αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται για το σύλλογο μας τέλος του μήνα στην Πάτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών και λίγο νωρίτερα στο μακρινό Μπακού.

Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με βίντεο από τον αγώνα σκυταλοδρομίας, τις βραβεύσεις και τους πανηγυρισμούς στα σχόλια.


➤ Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και ρεπορτάζ στην επίσημη σελίδα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/arxelaos.stivos/