Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ανακοινώσεις.

➤ Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Πετράκο ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου ως οργανωτής.



Ο Μπάμπης γεννήθηκε στη Σπάρτη στις 1/10/1991, πατρίδα του πατέρα του, αλλά μεγάλωσε στη Βέροια από όπου είναι η μητέρα του και έχει γεμάτες ποδοσφαιρικές χρονιές σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόταν. Ξεκινήσε από την ομάδα της Νάουσας ενώ έχει θητεύσει ακόμα σε ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ηρακλή, Ζάκυνθο, Επισκοπή, Νίκη Βόλου, Τυληκράτη Λευκάδος και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλωσορίζει τον Μπάμπη στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού του εύχεται κάθε επιτυχία και υγεία.

--------------------------

➤ Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών στο δημοτικό γήπεδο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, για την ανδρική ομάδα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές, γεννημένοι από το 2002 και μεγαλύτεροι, όπως παρευρεθούν το Σάββατο 20/7/2019 και ώρα 18:00 στο δημοτικό γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου Πιερίας.

Δηλώσεις τηλεφωνικής συμμετοχής για τους ποδοσφαιριστές και τους τερματοφύλακες μέχρι Παρασκευή 19/7/2019 και αντίστοιχα στα τηλέφωνα 6977774547 κ. Θεοχάρης Μάκης (ποδοσφαιριστές), 6974531179 κ. Ταταρίδης Σάββας (τερματοφύλακες).


-------------------------

➤ Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λαμπίρη Κωνσταντίνο ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού του εύχεται κάθε επιτυχία και υγεία.



Με τιμή 
Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ