Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Το περιφερειακό τμήμα Φυσικοθεραπευτών Πιερίας και κατ' επέκτασιν το μεγαλύτερο μέρος των πιστοποιημένων μελών, έχει θέσει ως πρωτεύον στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας διαμέσου της απόλυτης εφαρμογής όλων των άρθρων του νομικού κώδικα που εσωκλείουν τα επαγγέλματα υγείας.

Μας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο ο τρόπος με τον οποίο θα παρέχουμε σωστές φυσικοθεραπευτικές πράξεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Οι συνεδρίες λοιπόν, εκτελούνται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Ι Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ.

Συνάμα αυτού παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό απο μέλη του τμήματος μας δημοσιεύσεις στα διαδικτυακά ΜΜΕ με φωτογραφίες εντός των εργαστηρίων τους,όπου παρουσιάζουν συγκριτικά πλάνα της κατάστασης "πριν και μετά", βελτιωτικής απεικόνισης, προωθώντας έτσι τον ιδιόκτητο χωρο τους.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΕΙΚΏΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ,ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΉ,ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. 

Σας συνιστούμε να μην λαμβάνετε υπόψιν σας φωτογραφίες που υπόσχονται θεραπεία και αποκατάσταση προβάλλοντας μοντέλα ασθενών. Και το γεγονός αυτό λαμβάνει χώρα και κατά μέσου της ιατρικής κοινότητας, από την οποία ζητήθηκε να λάβει εξίσου θέση. 

Σε καμία των περιπτώσεων δεν αμφισβητούμε την ικανότητα του εκάστοτε φυσικοθεραπευτή ή επαγγελματία υγείας επί των δυνατοτήτων του. Καταδικάζουμε όμως ανοιχτά τέτοια φαινόμενα και ζητάμε την επαγρύπνηση των συμπολιτών μας. Όταν σε κατά εξακολούθηση επιπλήξεις, διαπιστώνουμε την μη συμμόρφωση και "παίζοντας" κυριολεκτικά με τον γραφειοκρατικό χρόνο, είμαστε αναγκασμένοι ως διοικούσα επιτροπή να παραμερίσουμε τον συναδελφική εθελοτυφλία και να προβούμε στην ανακοίνωση αυτή.


Η καρέκλα και οι τίτλοι αρχής στον σύλλογο δεν έχουν καμία αξία για εμάς αν δεν ολοκληρώνονται στην κορυφή της πυραμίδας που έχει τίτλο την ΔΙΑΦΎΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.



Για το Δ.Σ. 
ΜΠΑΝΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΑΣΙΟΥΡΗ ΑΓΝΗ