Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ 2019» & «Cyprus HoReCa Expo 2019» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων ενημερώνει τα μέλη του...

ότι θα συμμετέχει στn 2η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, οίνου και αποσταγμάτων «FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ 2019», που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τη «Cyprus HoReCa Expo 2019» τη Διεθνή Εμπορική Έκθεση σχετικά με τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, του κλάδου μαζικής εστίασης και καφεστίασης, στη Λευκωσία της Κύπρου, καλύπτοντας το κόστος ενοικίασης συγκεκριμένου χώρου ανάλογα με το ενδιαφέρον των μελών.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, στην Διεθνή Κρατική Έκθεση, στην Λευκωσία της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο, θα λειτουργήσει ταυτόχρονα και η εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών Halal.

Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στην παραπάνω έκθεση να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμπλήρωση αιτήσεων συμμετοχής απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας και στο τηλέφωνο 23510 23211 εσωτ. 7.



Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ