Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Οι πρωταθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης (στίβος) στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm

Συνέντευξη παραχώρησαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και στον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm οι πρωταθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης, Στέλλα Κωνσταντινίδου και Άννα Χατζηπουργάνη.




Μαζί τους στο στούντιο, ο προπονητής τους Νίκος Μαντζόλης (ομοσπονδιακός προπονητής) και ο έφορος στίβου του Αρχέλαου Κατερίνης Λευτέρης Στανκίδης.

➤ Οι πρωταθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης στον στίβο (400 μ. και 400 μ. εμπόδια) αναφέρθηκαν στον απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που μας πέρασε και στους στόχους τους για την νέα χρονιά.

Οι δυο αθλήτριες επισήμαναν ότι σχεδόν όλο το οικονομικό βάρος (εξοπλισμός, μετακινήσεις κ.α.) το έχουν επωμιστεί οι οικογένειες τους, με ελάχιστη έως ανύπαρκτη οποιαδήποτε βοήθεια από κάπου αλλού. (Η Άννα Χατζηπουργάνη μετακινείται καθημερινά για τις προπονήσεις της από τον Μακρύγιαλο Πιερίας όπου κατοικεί)

Και οι δυο τους ευχαρίστησαν τόσο τον προπονητή τους, όσο και την διοίκηση του Αρχέλαου Κατερίνης για την βοήθεια και την στήριξη που τους προσφέρουν.

Να σημειώσουμε ότι η Στέλλα Κωνσταντινίδου και Άννα Χατζηπουργάνη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Μπακού (Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας ) στην σκυταλοδρομία (4×100-200-300-400) ενώ στο σύνολο της η αγωνιστική χρονιά και των δυο κοριτσιών θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένη με πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και τουρνουά.


➤ Ο κ. Μαντζόλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις διακρίσεις των κοριτσιών και την πίστη του ότι οι επιτυχίες τόσο για τις ίδιες αλλά και το τμήμα στίβου του Αρχέλαου Κατερίνης θα συνεχιστούν και την νέα χρονιά. Τόνισε τέλος ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό στον σύλλογο και την αισιοδοξία του για την ανάδειξη και νέων ταλέντων στο προσεχές μέλλον.


➤ Ο έφορος στίβου του Αρχέλαου Κατερίνης Λευτέρης Στανκίδης αναφέρθηκε στην σημαντική δουλειά που γίνεται από όλους και αυτό αποτυπώνεται στις επιτυχίες των δυο κοριτσιών αλλά και των άλλων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου. Στάθηκε ιδιαίτερα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα στίβου (οικονομικό, εγκαταστάσεις κ.α.) και στην αναγκαιότητα ύπαρξης χορηγιών ώστε το τμήμα να συνεχίσει να δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο και να χαρίζει στην πόλη της Κατερίνης επιτυχίες και διακρίσεις.