Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΕ Καρίτσας - Δίας Δίου 4-0. Το ρεπορτάζ του αγώνα.

Ο Δίας Δίου αντιμετώπισε την ΑΕ Καρίτσας στο γήπεδο του Βατάν, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και υπέστη ήττα με 4-0 στο παρθενικό παιχνίδι της ομάδας στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Η ομάδα μας παρότι μπήκε καλά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και ισορροπούσε το παιχνίδι στα πρώτα 25 λεπτά, δέχθηκε γκολ στην δεύτερη μόλις απειλή των αντιπάλων με τον Βουκομάνοβιτς να βάζει την τυπικά γηπεδούχο ομάδα μπροστά στο σκορ με ωραίο προσωπικό τέρμα.

Στο 33’ ο Δίας σπατάλησε τη μεγαλύτερή του ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια όταν έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Παπαστεργίου, ο Ευαγγελόπουλος κόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυνόμενους της Καρίτσας λίγο πριν πλασάρει από άκρως ευνοϊκή θέση.

Δύο λεπτά αργότερα τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τον Δία, όταν η ΑΕ Καρίτσας διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά του Κωτσιόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας προσπάθησε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν εκείνη που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα δις, αρχικά στο 64’ με τον Αλεξίου ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από τροφοδότηση του Κυρτέγου και εν συνεχεία στο 86’ με τον Βουκομάνοβιτς ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε με προβολή τον Ζωγράφο για το τελικό 4-0.

Μετά από αυτό το αρνητικό ξεκίνημα στον «στίβο» της Γ’ Εθνικής, η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (29/9) με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλαμά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) με βοηθούς τους κ. Κορώνα (Πειραιά) και κ. Μιχτατίδη (Μακεδονίας)


Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Τάσος Ιωαννίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης (75’ Καραθάνος), Δερμίσης, Λίολιος, Παπαστεργίου (66’ Δαλαμήτρας), Γ.Παναγιωτίδης, Καλαμπάκας (69’ Μαυρίδης), Ευαγγελόπουλος (66’ Τσουρέκας), Καλουσίδης, Α.Παναγιωτίδης, Μανίκας.

Η σύνθεση της ΑΕ Καρίτσας:

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος, Τροίρης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (85’ Παπαιωάννου), Οικονόμου (52’ Δημητρουλόπουλος), Ζαφειρίδης, Συράκος, Βουκομάνοβιτς, Κυρτέγος (69’ Γκίκα), Αλεξίου (78’ Μητράκας).



Με εκτίμηση 
Γραφείο Τύπου Δία Δίου