Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα Κοριτσιών Ακαδημίας στο Πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας

Η παρουσία τους στο Πρωτάθλημα Υποδομών ξεχωρίζει. Είναι άλλωστε η μοναδική αμιγής ομάδα κοριτσιών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Είναι η 2η χρονιά που η ομάδα των κοριτσιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ αγωνίζεται στην κατηγορία Κ12 στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.
Σε κάθε αγώνα αποκτά και περισσότερους φιλάθλους, που βλέπουν πως και τα κορίτσια παίζουν ποδόσφαιρο με τεχνική κατάρτιση, με ταλέντο, με δυναμισμό και θέληση για διάκριση.
Αυτό έδειξαν και στο αγώνα της περασμένης Κυριακής στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα των αγοριών του Καλλιθεακού Καλλιθέας.
Τον αγώνα αυτό παρακολούθησαν και υποστήριξαν χειροκροτώντας τις μικρές αθλήτριες και πολλές παίχτριες της ομάδας των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ.
Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της Ακαδημίας Κοριτσιών των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ προπονείται στο Αθλητικό Κέντρο Σβορώνου και όσοι γονείς ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις εγγραφής στην Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:
- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
- 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα