Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Διγενής Νεοχωρίου - Πιερικός : 1-3

Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ο σύλλογος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου.


Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε για τη βασική εντεκάδα τους : Γουναρίδη, Ιβανίδη, Τακίδη, Γιαλαμίδη, Τουλίκα Β., Μακρή, Χαρτσιά, Κριεμάντι, Σαχινίδη, Παπαδόπουλο και Δεμηρτζόγλου.
Σε έναν βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο και για τις δύο ομάδες παίχτηκε ένα παιχνίδι δύναμης στο οποίο υπερίσχυσε ο Πιερικός κατορθώνοντας να κάνει το 0-1 με τον Χαρτσιά μετά από σέντρα του Δεμηρτζόγλου. Αυτό έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με την ίδια δυναμική για να τελειώσει το παιχνίδι κάνοντας το 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που Δεμηρτζόγλου, πέναλτι που κέρδισε ο Τακίδης και μετά από λίγα λεπτά ο Χαρτσιάς διπλασίασε τα ατομικά του τέρματα και έκανε το 0-3 για τον σύλλογο του Πιερικού. Στη μοναδική ευκαιρία που είχε η ομάδα του Διγενή νεοχωρίου από μία στημένη φάση μείωσε σε 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Για την ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκαν επίσης και οι : Παντζιάλας Μηλιώτης Κυπαρίσσης και Παγωνίδης.
Στο γήπεδο παρευρέθηκαν και 20 ηρωικοί φίλαθλοι της ομάδας μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου για τη φιλοξενία τους εύχεται καλές γιορτές και δεσμεύεται να ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.