Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Αήττητος στην Κατερίνη! Με νίκη αποχαιρετά το 2019 ο Αρχέλαος Κατερίνης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αήττητος στην Κατερίνη ο Αρχέλαος Κατερίνης στο χάντμπολ, αφού νίκησε σήμερα και το Κιλκίς για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών με σκορ 25-20.

Καλύτερος σε όλο τον αγώνα, έλεγξε τον ρυθμό, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και δεν απειλήθηκε ποτέ σοβαρά από την αντίπαλη ομάδα του Κιλκίς.

Έπαιξε κατά διαστήματα πολύ όμορφο χάντμπολ και δίκαια πήρε την νίκη και το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.


➤ Στα ενδιαφέροντα του αγώνα:

Κάποια στιγμή, ο προπονητής του Αρχέλαου, Σάββας Καρυπίδης, σκέφτηκε να μπει στο γήπεδο να αγωνιστεί, αλλά τελικά δεν το έκανε. Θα ήταν μια ωραία εικόνα, να βλέπαμε ξανά τον Σάββα Καρυπίδη να αγωνίζεται με την φανέλα του Αρχέλαου!





➤ Όπως και η... ένταση με την οποία ζούσε το παιχνίδι ο αντίπαλος προπονητής!



➤ Και η πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα του Αρχέλαου, Κοσμίδη Ηρακλή! Σταμάτησε πολλές επιθέσεις των αντιπάλων και μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαια, ως ο καλύτερος παίκτης του αγώνα!




Πεντάλεπτα:

2-1
4-3
6-3
8-5
10-6
12-8 Ημίχρονο
13-10
13-12
17-14
19-16
21-17
25-20


Αρχέλαος: Καρυπίδης Σάββας, Κοσμίδης Βασίλειος, Κοσμίδης Ηρακλής, Μάνης Νικόλαος, Ξεφτέρης Γεώργιος, Σαϊδές Γαβριήλ (1), Αναστασίου Ελευθέριος (6), Εγγλέζος Απόστολος (3), Ραντζέλοβιτς Ιβάν (6), Θυμιόπουλος Ραφαήλ (1), Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος (1), Τσαβές Δημήτριος, Καϊμακάμης Δημήτριος (5), Ξώνης Αθανάσιος, Σκούφας Αριστοτέλης, Παπαδόπουλος Άγγελος (2)


ΓΑΣ Κιλκίς: Φαχουρίδης Στυλιανός (9), Τοκατζόγλου Αθηνόδωρος (1), Βαφειάδης Βασίλειος, Φαχουρίδης Αριστοτέλης (1), Φαχουρίδης Παναγιώτης (2), Αναστασιάδης Σωτήρης, Μέγκας Άγγελος (2), Βιολιντζής Ανδρέας, Γιαβασίδης Αλέξανδρος, Μαυρόπουλος Ανέστης (1), Σάκαλης Ηρακλής, Φυτανίδης Θεόδωρος, Τριανταφύλλου Αστέριος, Μανουσαρίδης Αθανάσιος, Μαυρόπουλος Χρήστος (3), Χοτζούδης Λάμπρος (1).



*Αργότερα μπορείτε να δείτε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" το φωτορεπορτάζ του αγώνα και αύριο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές.