Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου η ενορία της Αγίας Άννης Κατερίνης, πραγματοποίησε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της...

στην ενοριακή αίθουσα εκδηλώσεων. Όπως πάντα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προετοιμάζοντας ένα υπέροχο πρόγραμμα, μεταφέροντας το πνευματικό νόημα των αγίων ημερών του ερχόμενου δωδεκαημέρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια και κάλαντα από την παιδική χορωδία, υπό τη Δ/νση του κ. Νικολάου Γκόλια. Εν συνεχεία παρουσιάστηκε επίκαιρο αφιέρωμα στην αρετή της ελεημοσύνης και ολοκληρώθηκε με το θεατρικό «Ο Αϊ Βασίλης και ο δάσκαλος», διασκευή από το ομώνυμο βιβλίο της κ. Άννας Ιακώβου, που επιμελήθηκαν οι κυρίες Αυγή Συμεωνίδου και Ευαγγελία Μπιλίνα, Κατηχήτριες.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο ιερατικώς προϊστάμενος της ενορίας π. Διονύσιος Γκόλιας, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους κατηχητές για τη διοργάνωση, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύονται ό,τι πιο πολύτιμο έχουν, τα παιδιά τους, στην αγκαλιά της ενορίας. Προέτρεψε δε όλους να βιώσουν τα γεγονότα των αγίων ημερών εμβαθύνοντας κατά το δυνατόν στο μυστήριο της Θείας Ενσαρκώσεως. Προσέφερε μάλιστα εκ μέρους της ενορίας δώρα σε όλα τα παιδιά.