Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕ ΔΙΟΥ

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δημοτικής Ενότητας Δίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο δημαρχείο της Κονταριώτισσας.

Η εθελοντική Ομάδα Δράσης σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα ετοίμασαν ένα παραμυθένιο σκηνικό για τους μικρούς μας, και όχι μόνο, φίλους, με το Σπιτάκι του Άι-Βασίλη, το Ευχόσπιτο, το Ζαχαρόσπιτο και γωνιές δημιουργικής απασχόλησης των λιλιπούτειων επισκεπτών. Το δέντρο στην αυλή του Δημαρχείου στολίστηκε με τις χειρόγραφες ευχές των παιδιών και φωταγωγήθηκε υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων. Ακολούθησαν δραστηριότητες face painting, βόλτα με το τρενάκι στο χώρο της εκδήλωσης, αφήγηση παραμυθιών από τον συγγραφέα Θάνο Κόσυβα, κάλαντα από τα παιδιά των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας και μαθητών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Στρίμπα Αθανασία παρουσία του Άι-Βασίλη και μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφεριάρχης , Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Δίου, Σάκης Καλαϊτζής, Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.

Γραμ.Δημάρχου Δίου-Ολύμπου