Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Νέο παιχνίδι από τον Δήμο Κατερίνης. Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού ή αλλιώς, ψάχνοντας τα… Χριστούγεννα στην Κατερίνη!


Ένα νέο εντυπωσιακό παιχνίδι δημιούργησε ο Δήμος Κατερίνης και ξεκινάει αυτή την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Πώς παίζεται το παιχνίδι:

Ο Δήμος Κατερίνης, έκρυψε τα Χριστούγεννα κάπου μέσα στην πόλη σε αρκετές... "γωνιές" και ο δημότης καλείται να τα βρει πριν τις 25 Δεκεμβρίου.


Το έπαθλο:


Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να βρει τα Χριστούγεννα, θα κερδίσει για ένα χρόνο πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη!!! (αυτά που αυξήθηκαν πριν λίγες ημέρες κατά 20%...)


Πότε ξεκινάει το παιχνίδι:

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:30 το απόγευμα από το Πάρκο Κατερίνης ξεκινάει το παιχνίδι και οι παίκτες πρέπει εκτός από το Πάρκο να ψάξουν στην πλατεία Δημαρχείου, στην πλατεία Ελευθερίας, στην πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας ή Ευκαρπίδη), πλατεία Αβέρωφ, Καπνικό Σταθμό, αρχοντικό Τσαλόπουλου και στον πεζόδρομο.



*Ο Δήμος Κατερίνης έχει το δικαίωμα να προσθέσει και άλλες πίστες στο παιχνίδι! (πλατείες, πάρκα κ.α.)
*Για να κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό, ο Δήμος Κατερίνης κάλεσε… "πασίγνωστους" καλλιτέχνες και δημοσιογράφους, που θα δίνουν στοιχεία στον δημότη για να βρει τα Χριστούγεννα!



Σημείωση: Το κείμενο φυσικά είναι χιουμοριστικό και το ερέθισμα για να το γράψουμε μας το έδωσε η… "διασπορά" των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων φέτος στον Δήμο Κατερίνης.


Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλες!