Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Δελτίο Τύπου της 17ης Αγωνιστικής ΣΦΚ Πιερικός - Δίας Δίου

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ο ΣΦΚ Πιερικός φιλοξένησε την ομάδα του Δία Δίου.


Ο προπονητής της ομάδος μας κ. Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τους: Γουναρίδης, Ιβανίδης, Β. Τουλίκας, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Νίκιτς, Μπενίσκος , Μηλιώτης, Σαχινίδης, Κριεμάντι και Χαρτσιάς.
Από την αρχή του παιχνιδιού ο Πιερικός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε κατοχή και δημιουργία ευκαιριών , απέναντι στο αξιόλογο σύνολο των παικτών της ομάδος του Δία Δίου,που έως τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.
Το σκορ άνοιξε για τον Πιερικό ο Μπενίσκος στο 30΄με ωραίο γκολ και ο Σαχινίδης λίγα λεπτά αργότερα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα όταν βγήκε σε τετ α τετ.Ο σύλλογος του Πιερικού διπλασίασε τα τέρματα του στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαρτσιά. Ο Πιερικός είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα του στο 71' αλλά το πέναλτι του Σαχινίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Δια Δίου. Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 2-0 υπέρ της ομάδας μας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Β. Τουλίκας, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Νίκιτς, Μπενίσκος (72' Περογαμβράκης), Μηλιώτης (87' Δεμηρτζόγλου), Σαχινίδης (79' Παπαδόπουλος), Κριεμάντι (62' Ίτσιος), Χαρτσιάς.
Στον πάγκο: Τοπαλίδης, Καρτσαμπάς, Παπατολίκας.

Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (76' Παπαστεργίου), Παγωνίδης, Μαυρίδης (68' Παπαγιαννόπουλος), Καλουσίδης (68' Μανίκας), Αν. Παναγιωτίδης, Ευαγγελόπουλος (83' Τσουρέκας).
Στον πάγκο: Γ. Παναγιωτίδης, Μπαμπαΐτης, Νάκας.

Με εκτίμηση
Γραφείο τύπου και επικοινωνίας
ΣΦΚ Πιερικός