Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΑΓΩΝΙΔΗ Ο ΔΙΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΛΑΦΑΤΖΗΣ

Παίκτης του Δία Δίου είναι και με κάθε επισημότητα πλέον ο Κώστας Παγωνίδης...

με τον Κατερινιώτη μέσο να έρχεται σε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του Δία έπειτα από τις συζητήσεις που γινόταν ανάμεσα στις δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα και να συνεχίζει για το υπόλοιπο της σεζόν στην ομάδα μας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πιερικού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και με τη μεταγραφή του στον Δία επιδιώκει να κάνει «restart» και να δώσει πολύτιμες λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Παναγιώτη Παρασίδη.
Μάλιστα, ενσωματώθηκε αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας, με τον τεχνικό του Δία να τον υπολογίζει κανονικά ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕ Καρίτσας.

Ο Κώστας Παγωνίδης έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε Όλυμπο Βροντούς, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (2 θητείες), Αγροτικό Αστέρα, Καμπανιακό και Πιερικό (2 θητείες).

Από την άλλη, τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους αναζητούν οι Γιώργος Δαλαμήτρας και Γιώργος Λαφατζής με τους δύο νεαρούς επιθετικούς να συζητούν με τη διοίκηση του Δία για την αποδέσμευσή τους η οποία και έγινε δεκτή, μένοντας αμφότεροι ελεύθεροι.


Γραφείο Τύπου Δία Δίου