Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Δίας Δίου - Οικονόμος Τσαριτσάνης

ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΙΤΗΣ

Την πρώτη του νίκη για το 2020 θα επιδιώξει να βρει ο Δίας Δίου την προσεχή Κυριακή (19/1 – 15:00) καθώς υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης σε έναν αγώνα με χαρακτήρα «εξάποντου» για την 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας παρότι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε βαθμό, με τη νίκη πλέον στην Κυριακάτικη συνάντηση να μοιάζει πιο επιτακτική από ποτέ.

Το ευχάριστο για τον Παναγιώτη Παρασίδη είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του έχουν επιστρέψει από τραυματισμούς και τιμωρίες και άπαντες δηλώνουν παρών για το ματς της χρονιάς κόντρα στους Θεσσαλούς.

Υπενθυμίζεται, πως η ομάδα μας βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με απολογισμό 16 βαθμούς, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην 11η με μόλις ένα βαθμό περισσότερο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ρέστα παραμονής.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Νικόπουλος με α’ βοηθό τον κ. Σακκά και β’ βοηθό τον κ. Σφυρή (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο Δίας προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Χρήστο Μπαμπαίτη.

Ο 25χρονος γκολκίπερ που αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αποτελεί και επίσημα από σήμερα μέλος του Δία, το απόγευμα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ ο Παναγιώτης Παρασίδης τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι της Κυριακής, έχοντας έτσι μία ακόμη πολύτιμη λύση σε μία θέση όπου ο Δίας «πονούσε» από το ξεκίνημα της σεζόν.

Γραφείο Τύπου Δία Δίου