Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

"Βράζει" από αγανάκτηση το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή : "Εμείς κερδίζουμε στα γήπεδα και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων."

Η αθλητική... δικαιοσύνη έδωσε στα χαρτιά την νίκη στον ΠΑΟΚ στον αγώνα βόλεϊ με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τον Ηρακλή και του επέβαλε και πρόστιμο!


Η ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης "χτυπιέται" από παντού, αφού μετά το ποδόσφαιρο σειρά είχε το βόλεϊ της ομάδας!

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗ:

➤ Για ακόμα μια φορά η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτούργησε με απόλυτη "Ευσυνειδησία" και "Ακεραιότητα" όπως πράττει τα τελευταία χρόνια τιμωρώντας την ομάδα μας με μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, -3 βαθμούς από το πρωτάθλημα και 4.600€ πρόστιμο.

Είναι η ίδια δικαστής που πέρυσι στον αγώνα Παο- ΗΡΑΚΛΗΣ και ενώ υπήρχε 35 λεπτή διακοπή λόγω πυροδότησης 6 πυρσών από τους οπαδούς του Παο, επέβαλε στον Παο την <<Εξοντωτική>> ποινή του προστίμου των 300€. Είναι η ίδια δικαστής που ακόμα δεν έχει βγάλει την απόφαση για την τύχη του αγώνα Παο - Ολυμπιακός, αγώνα που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα με το Ηρακλή -Παοκ και ενώ στο συγκεκριμένο αγώνα γίνανε πολύ χειρότερα συμβάντα.

Αφού είναι "σωστό και δίκαιο" ο Παναθηναϊκός σήμερα να προλάβει να αγωνιστεί με κόσμο.
Είναι η ίδια δικαστής που στους ηθικούς αυτουργούς (Υπαλλήλους του Ρώσου Ολιγάρχη) για την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και στις μούτζες προς τον κόσμο του Ηρακλή και τις χειρονομίες με την ανάταση του μεσαίου δαχτύλου των χεριών, τους επέβαλε την "τεράστια" ποινή των 2000€ και την απαγόρευση του συγκεκριμένου κυρίου ( συνταξιούχου αστυνομικού στο επάγγελμα) γιατί όλα έχουν τη σημασία τους 2 μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς για την συγκεκριμένη κυρία το όνομα της όπως και των δύο διαιτητών θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη του κόσμου του Ηρακλή ως ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Ευτυχώς που η υπόθεση Φέργκιουσον δεν έφτασε ποτέ στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων καθώς ο κομισάριος του τότε αγώνα δεν το έγραψε καν στο φύλλο αγώνα ώστε να κληθεί ο Παοκ γιατί θα τιμωρούμασταν και εκεί καθώς θα είχαμε κάνει το "έγκλημα" να έχουμε στην σύνθεση μας παίκτη διαφορετικού χρώματος από τους άλλους.

Όπως θα θυμάται όλη η φίλαθλη Ελλάδα, από την αρχή αυτού του γελοίου πρωταθλήματος, δεν είχαμε τη διάθεση να κατεβάσουμε την ομάδα γιατί αντιληφθήκαμε ότι πλέον δεν μας θέλει άλλο το σύστημα.

Αυτός ο Ηρακλής ανέλαβε χρέη 500.000 προηγούμενων διοικήσεων και έχει αποπληρώσει έως σήμερα τα 430.000, δηλαδή το 85% των χρεών.

Αφού λοιπόν εκπλήρωσε το στόχο άρα δεν χρειάζεται να υπάρχουμε. Αλήθεια πόσοι γνωρίζουν ποια δικηγόρος εκπροσωπεί τον Σμαραγδή και τον Γιρτζίκη που εμφανίστηκαν το καλοκαίρι; Για να μην κουράζεστε είναι μέλος του ΤΑΑ Παοκ και σύζυγος μαντέψτε ποιου, αυτού που μούτζωνε τον κόσμο του Ηρακλή.

Προσπαθήσατε να μας εξοντώσετε οικονομικά αναγκάζοντας μας να διώξουμε τους δύο ξένους που είχαμε πάρει και αφού δεν σας βγήκε, βάλατε μπροστά το σχέδιο αφαίρεσης βαθμών προκειμένου να μας σύρετε στα playout με σκοπό να μας ρίξετε αγωνιστικά. Αυτός ο Ηρακλής με 12 Έλληνες και 1 ξένο απέδειξε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους -και όχι στα χαρτιά- ότι μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο με μπάτζετ 6 και 7 φορές μεγαλύτερο από το δικό του. Και αυτό σας ενοχλεί.

Καλούμε λοιπόν το σύστημα να εφεύρει άλλους εξωαγωνιστικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από εμάς. Δυστυχώς για εσάς -κόντρα σε όλους και σε όλα - ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ και να κερδίζουμε τους αγώνες μέσα στο γήπεδο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ωστόσο δε θα σας χαλάσουμε τη γιορτή προσφεύγοντας στο ΑΣΕΑΔ, γιατί πιστεύουμε ότι - όπως λέει και ο φιλόσοφος λαός- Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Αγωνιστικά και χωνέψτε το αυτό δεν πρόκειται να πέσουμε ποτέ.
Αυτή η ομάδα έχει ένα τεράστιο λαό που δεν πρόκειται να την αφήσει ποτέ.
Δεν υπολογίσατε ούτε αυτό, ούτε την ψυχή των παικτών, των προπονητών και των ανθρώπων της διοίκησης αυτής της ομάδας.

ΥΓ 1 Θα είμαστε πάντα εδώ για να σας χαλάμε τα όνειρα σας

ΥΓ 2 111 Χρόνια Ιστορίας
111 Χρόνια Αντίστασης
111 Χρόνια εκτός κατεστημένου

ΤΑΑ Ηρακλής