Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας έκοψε την ετήσια βασιλόπιτα της.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας για το 2020 από το Δ.Σ. της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας.

Παραβρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη και πολλοί φίλοι σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε κεντρική κοσμική ταβέρνα της Κατερίνης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Άγγελος Αγγελίδης αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ευχήθηκε και παρότρυνε τους συνδαιτυμόνες να παραμείνουν απλοί και άδολοι και στο 2020, χωρίς να πειράξουν καθόλου την ψυχή τους αλλά να την αφήσουν να είναι γνήσια και καθαρή σαν των μικρών παιδιών. Όσο για την πορεία της Ένωσης είπε πως όλα θα πηγαίνουν καλά αρκεί να μην ξεχνάμε ότι είμαστε Ένωση και πως αγωνιζόμαστε όλοι για κοινό σκοπό. Στη συνέχεια αφού "σταύρωσε" έκοψε κατά την παράδοση την ευωδιάζουσα βασιλόπιτα.

Με το "φλουρί" ο τυχερός θα χαρεί και δωρεάν παραμονή για ένα Σαββατοκύριακο σε υπέροχο Ξενοδοχείο του Μακρύγιαλου.

Στη συνέχεια η Ένωση δια της Γραμματέως κ. Κορτσάρη τίμησε το μέλος κ. Τερζή Αναστάσιο του Πασχάλη με απονομή αναμνηστικής πλακέτας.

Ο Πρόεδρος καλωσόρισε και παρουσίασε σαν ακόμη ένα νέο φίλο της Ένωσης τον επιχειρηματία Σπυριδόπουλο Γεώργιο ο οποίος με ξεχωριστή αγάπη, συγκινητική νοσταλγία και ιδιαίτερη προσπάθεια φρόντισε να εκδοθεί σε βιβλίο η ιστορία της αγωνιστικής διαδρομής της αείμνηστης μητέρας του.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσια λαχειοφόρο αγορά, ποτό, τραγούδι και χορό.