Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Δίας Δίου - ΑΟ Ποταμιάς - ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΓΟ ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ

Με στόχο να πετύχει τη δεύτερη διαδοχική του νίκη σε μία προσπάθεια να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη...

θα προσπαθήσει ο Δίας Δίου το μεσημέρι της Κυριακής (9/2 – 15:00) κόντρα στον ουραγό του πρωταθλήματος ΑΟ Ποταμιάς στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 19η αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης «χτύπησε το καμπανάκι» στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους έχει σε πλήρη ετοιμότητα, υπενθυμίζοντάς τους τις παγίδες που ελλοχεύουν τέτοιου είδους αναμετρήσεις όπως η συγκεκριμένη απέναντι σε μία μαθηματικά υποβιβασμένη ομάδα.

Το δυσάρεστο για τον τεχνικό του Δία είναι ότι σχεδιάζει τα πλάνα του ενόψει της Κυριακής, δίχως να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, οι Παναγιώτης Καλουσίδης και Γιώργος Παναγιωτίδης θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας, ενώ οι Γιάννης Λαζαρίδης, Γιώργος Ευαγγελόπουλος και Βασίλης Νάκας δε θα μπορέσουν επίσης να δώσουν το παρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση του πίνακα με απολογισμό 22 βαθμούς όντας στο -1 από την ζώνη του υποβιβασμού με την ομάδα του Καρπενησίου από την άλλη να βρίσκεται στην 14η και τελευταία θέση έχοντας αποκομίσει μόλις 2 βαθμούς.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ρηγόπουλος με α’ βοηθό τον κ. Νησελίτη και β’ βοηθό τον κ. Μπέκα (ΕΠΣ Ημαθίας).

Γραφείο Τύπου Δία Δίου