Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ – ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δίον, πραγματοποίησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου – Διγενής Νεοχωρίου...

ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Σπύρος Ευαγγέλου.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, την ομάδα του Δία εκπροσώπησε ο Δημήτρης Καλαμπάκας ενώ την αντίστοιχη της ομάδας των Τρικάλων ο Κώστας Τσιγαρίδας.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σπύρος Ευαγγέλου: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω την ομάδα του Δία Δίου για τη φιλοξενία που είχαμε σήμερα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εμείς μεσοβδόμαδα είχαμε παιχνίδι για το κύπελλο Τρικάλων για την ημιτελική φάση και θα έπρεπε να διαχειριστούμε την κούραση των παικτών καθώς και τις απουσίες και τα προβλήματα που είχαμε. Ξέραμε ότι η ομάδα του Δία Δίου μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ ικανή, έχει χάσει από ελάχιστους. Και αυτό εμάς μας έκανε πιο δύσκολο το έργο.
Εμείς βρισκόμασταν στην προτελευταία θέση και θα έπρεπε να έρθουμε εδώ για να κυνηγήσουμε τις όποιες λιγοστές ελπίδες είχαμε για την παραμονή της ομάδας καθώς μαθηματικά ακόμα είμαστε μέσα. Ήρθαμε για να κάνουμε την προσπάθειά μας και να κερδίσουμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, στην πρώτη φάση του αγώνα και από το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το σκορ καθώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε με την ίδια διάταξη, συνεχίσαμε να πιέζουμε τον αντίπαλο προσπαθώντας να κερδίσουμε κάποια μέτρα στο χώρο του κέντρου και να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Η ομάδα του Δία Δίου μας απείλησε με κάποιες στημένες φάσεις. Μετά ήρθε το δεύτερο γκολ για εμάς που μας έδιωξε το άγχος που είχαμε, γιατί το 0-1 ήταν εύθραυστο σκορ. Το διαχειριστήκαμε μέχρι το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, είναι δύσκολο, ακόμα βρισκόμαστε χαμηλά, θέλουμε να είμαστε κοντά στη ζώνη και συνεχίζουμε».



Παναγιώτης Παρασίδης
: «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την καθ’όλα δίκαιη νίκη του. Νομίζω ότι αγωνιστικά το τέρμα που δεχθήκαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας με την έννοια ότι δε μπορέσαμε να διαχειριστούμε την πίεση και το άγχος που μας έφερε μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα είχαμε ακόμα 89 λεπτά συν τις καθυστερήσεις για να καταφέρουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία της ομάδας γενικότερα. Αλλά όπως αποδείχθηκε δεν το καταφέραμε. Στη μεγαλύτερη διάρκεια παίξαμε ανορθόδοξα, ο αντίπαλος ήταν πιο συγκροτημένος. Στις ευκαιρίες που παρουσιάσαμε δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό είναι ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζουμε εδώ και πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Ήρθε και το δεύτερο γκολ στη συνέχεια από τον αντίπαλο και νομίζω πως κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι καθ’όλα δίκαια.
Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς μετά από ένα πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό. Το άγχος και το στρες των παικτών αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας στο παιχνίδι.
Εντούτοις, μαθηματικά είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος, μέχρι την τελευταία αγωνιστική και να διεκδικούμε τις πιθανότητες που έχουμε για την παραμονή οι οποίες αυτή τη στιγμή η πραγματικότητα είναι ότι λιγοστέψανε αρκετά».


Κώστας Τσιγαρίδας:
«Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι μετά από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Είπαμε μαζί με τον προπονητή ότι δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και θα πάμε για το καλύτερο. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, ξέρουμε ότι δύσκολη η παραμονή πλέον αλλά εμείς θα τα δίνουμε όλα παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε και το στόχο του κυπέλλου όπου είμαστε στον ημιτελικό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε και τους δύο στόχους. Εγώ σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και για το ότι σκόραρα δύο φορές, είναι η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, είμαστε και ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί είμαστε από τις λίγες ομάδες που νικήσαμε εδώ μέσα. Είμαστε λίγοι, παλεύουμε αγώνα με αγώνα και εύχομαι και σε εμάς και στον αντίπαλο να γίνει κάποιο θαύμα και να σωθούμε».



Δημήτρης Καλαμπάκας: «Ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, με κακό ξεκίνημα, δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτό. Κάναμε στη συνέχεια κάποιες ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε κιόλας βγαίνοντας μπροστά. Ο αντίπαλος έπαιξε σωστά, έξυπνα και κλειστά και χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Μετά δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, μείνανε ακόμα πέντε τελικοί, θα κάνουμε την προσπάθειά μας και πρέπει πλέον να πάρουμε αποτέλεσμα εκτός έδρας».