Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Να βρει αντίδραση μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και να εξαντλήσει τις λιγοστές πιθανότητες που του έχουν απομείνει για την παραμονή στην κατηγορία...

θα ψάξει ο Δίας Δίου το μεσημέρι της Κυριακής (8/3 -15:00) υποδεχόμενος τον Ηρακλή Λάρισας στο γήπεδο του Δίον στην αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας μετά την ήττα της περασμένης στροφής από τον Θησέα Αγρίας είδε την «ψαλίδα» με την Αταλάντη να ανοίγει στους 4 βαθμούς και πλέον καλείται να βρει τουλάχιστον δύο νίκες (ίσως και παραπάνω) στις τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές για να κυνηγήσει το θαύμα της σωτηρίας.

Το παιχνίδι της Κυριακής έχει το χαρακτήρα τελικού για τον Δία προκειμένου να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του και το δυσάρεστο είναι πως ο Παναγιώτης Παρασίδης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, οι Ανέστης Παναγιωτίδης, Βασίλης Λιόλιος και Γιώργος Ευαγγελόπουλος δεν υπολογίζονται καθώς είναι όλοι τιμωρημένοι και πλέον ο τεχνικός της ομάδας μας υποχρεούται να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να καλύψει τα τρία σημαντικά κενά που προέκυψαν ενόψει του κομβικού αυτού παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηρακλής Λάρισας βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 37 βαθμούς.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τασιόπουλος με α’ βοηθό τον κ. Αναστασίου και β’ βοηθό τον κ. Σαμαρά (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Γραφείο Τύπου Δία Δίου