Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Στην κορυφή οι ομάδες μας, συνεχίζουν αύριο Τετάρτη 4/3/20 στο Αμύνταιο Φλώρινας να πέφτει η αυλαία της α΄ φάσης του πρωταθλήματος με την ΕΠΣ Φλώρινας.

Αύριο Τετάρτη 4/3/2020 πέφτει η αυλαία με την τελευταία αγωνιστική στους εκτός έδρας αγώνες συνεχίζοντας οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 7η αγωνιστική στη σειρά στο Αμύνταιο Φλώρινας με την ΕΠΣ Φλώρινας. 12:30 ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-12 και 14:00 ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-14.

Ευχόμαστε στα αντιπροσωπευτικά μας τμήματα να παρουσιάσουν αξιόλογες εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Καλούμε τους φιλάθλους, φίλους και γονείς των ομάδων μας να παρευρεθούν και να σταθούν αρωγοί στις αξιόλογες συναντήσεις που θα προσφέρουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με τις επιδόσεις τους, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Η πολυπληθής αποστολή της ΕΠΣ Πιερίας θα αναχωρήσει για το Αμύνταιο από το Αθλητικό μας Κέντρο της Νέας Εφέσου στις 8:30, την αποστολή θα ακολουθήσουν οι αντιπρόεδροι της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας κ.κ. Σπαθάρης Νίκος και Κούρτης Κώστας καθώς επίσης και ο νοσηλευτής των ομάδων μας κ. Φωτίου Κώστας.

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 4/3/20 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φλώρινας στο Αμύνταιο να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή της διοργάνωσης.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων