Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Μαθητικός Διαγωνισμός για το Πάσχα από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας επιδημίας και τηρώντας το σύνθημα «Μένουμε σπίτι» προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, καλεί όλους τους μαθητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!

Έχοντας αυτό το διάστημα περισσότερο ελεύθερο χρόνο οι μαθητές, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε έναν όμορφο διαγωνισμό με θέμα «Το Άγιο Πάσχα».

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου μπορούν να ζωγραφίσουν κάτι σχετικό με το θέμα, ενώ οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καλούνται να γράψουν ένα ποίημα ή να εκφράσουν τις σκέψεις τους για την εορτή των εορτών!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Γεώργιο, αναμνηστικό συμμετοχής, ενώ τα τρία καλύτερα έργα κάθε κατηγορίας, που θα κρίνει ειδική καλλιτεχνική επιτροπή, θα βραβευθούν.

Και με αυτόν τον τρόπο η τοπική μας Εκκλησία προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την επαφή της με τα παιδιά, μιας και οι Κατηχητικές Συνάξεις, όπως και οι λοιπές δραστηριότητες αυτό το διάστημα έπαυσαν.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία οι γονείς και οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας π. Διονύσιο Γκόλια στο email: agiaanna1@yahoo.gr.