Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης - Πληρωμή Δωροσήμου Πάσχα 2020 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης γνωρίζει στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους ότι τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου...

θα καταβληθεί το δωρόσημο Πάσχα 2020 (Α’ τετραμήνου), αποκλειστικά μέσω των Τραπεζών με πίστωση του λογαριασμού που έχουν δηλώσει.


Οι ίδιοι τραπεζικοί λογαριασμοί των ασφαλισμένων χρησιμοποιούνται και για την καταβολή αδειοδωροσήμου (Εγκ. τ. ΙΚΑ- ΕΤΑΜ 11/2011). Για την καταβολή δωροσήμου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε νέος λογαριασμός καταθέσεων, είτε οποιοσδήποτε υπάρχων σε μία από τις Τράπεζες που δραστηροποιούνται στη χώρα αρκεί ο δικαιούχος να είναι ο πρώτος δικαιούχος.

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που έχει δηλωθεί για την καταβολή δωροσήμου, καταχωρούνται στο Μητρώο που τηρείται στον ΕΦΚΑ για κάθε ασφαλισμένο.

Οι συνάδελφοι οικοδόμοι, που δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr (επιλογή Ασφαλισμένοι->Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Ατομικά Στοιχεία), είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ηλεκτρονική σελίδα www.gov.gr.

Για όσους συμπληρώσουν τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού μέχρι 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή στις αρχές Μαΐου χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν την επόμενη καταβολή τον Ιούλιο του 2020.


Κατερίνη, 12/4/2020
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ