Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ευχαριστήρια Επιστολή

Προς τον Διοικητή κ. Χατζηγεωργίου Γεώργιο, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την απέραντη και απόλυτη ευγνωμοσύνη μου, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δικαίως το αξίζουν… Είναι οι άνθρωποι οι οποίοι ευτυχώς στελεχώνουν το Νοσοκομείο μας και προσφέρουν το ιερό λειτούργημά τους, ακούραστα, με αγάπη και ανθρωπιά… Είναι οι άνθρωποι που προσέφεραν την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και το ήθος τους, προσέγγισαν και αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της την μητέρα μου, η οποία παρόλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειές τους, δυστυχώς απεβίωσε…

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η δημόσια υγεία και οι υπηρετούντες αυτήν, διαπίστωσα τις ανιδιοτελείς και ακούραστες υπηρεσίες που προσέφεραν. Στις κρίσιμες τούτες στιγμές, ευτυχώς υπάρχουν ακόμη επιστήμονες που τους διακατέχει γνώση, ήθος και ανθρωπισμός.

Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Χατζηγεωργίου Γεώργιο, τους Ιατρούς: κ. Τσανικίδη Ηρακλή, κ. Τσιρογιάννη Αικατερίνη, κ. Σαρίδη Αντώνιο, κ. Μπινιάρη Γεώργιο και κ. Πανούση Παναγιώτη, για τον άριστο επαγγελματισμό τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια, την ανιδιοτέλειά τους και κυρίως το ανθρώπινο ήθος τους.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο το λοιπό Ιατρικό, Nοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, για την προθυμία τους και την ευγένειά τους. Άνθρωποι ακούραστοι, οι οποίοι παρέχουν αποκλειστική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς με άρτια κατάρτιση, με ειλικρινές ενδιαφέρον, απλότητα και χαμόγελο. Πολλές φορές υπερέβαιναν τον εαυτό τους, με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας. Οι άνθρωποι αυτοί κοσμούν τον πολύπαθο χώρο της υγείας, γιατί εκτός από την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, διακατέχονται από απλότητα, ανθρωπιά και ζεστό χαμόγελο προς τους ασθενείς.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε ως λαός, όλοι αυτοί είναι οι «αφανείς ήρωες», που καθημερινά δίνουν έναν δύσκολο αγώνα για να φροντίσουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων τους, επιτυγχάνοντας την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς το νοσούντα συνάνθρωπο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στην Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου κ. Ασημίνα Στρίμπα, καθώς και στην Διευθύντρια του Ι.Κ.Α Κατερίνης κ. Πατέρα Ευαγγελία για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διαδικασία διεκπεραίωσης των απαιτητικών γραφειοκρατικών διαδικασιών που δυστυχώς, διαρκούντος του πένθους και εντός αυστηρών προθεσμιών, κλήθηκα να ακολουθήσω μετά την απώλεια της μητέρας μου…

Ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου! Καλή δύναμη σε όλους!

Τσαουσίδου Ευρώπη.