Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης...

κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, το Επιστημονικό Συμβούλιο, την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία, ξεκίνησε σταδιακά την επαναλειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των τακτικών χειρουργείων τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2020.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το Νοσοκομείο έχει προσαρμόσει τον τρόπο προσέλευσης των πολιτών και τη λειτουργία των αντίστοιχων ιατρείων στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Ως εκ τούτου, οι ασθενείς των οποίων τα ραντεβού αναβλήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα της πανδημίας, θα καλούνται τηλεφωνικά προς ανανέωση του ιατρικού ραντεβού από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου, αλλά σε περιορισμένο αριθμό, προκειμένου να αποφευχθεί η συνάθροιση μεγάλου αριθμού προσερχόμενων και η έκθεση των ασθενών σε κίνδυνο.

Οι ασθενείς, οι οποίοι έχουν προγραμματισμένα ραντεβού από 5 Μαΐου και μετά, επίσης θα κληθούν τηλεφωνικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου, προκειμένου να ενημερωθούν για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους.

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Πιερίας ότι για νέα ραντεβού θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση.

Ζητείται η κατανόηση εκ μέρους των πολιτών, καθώς η εξυπηρέτηση όλων θα πραγματοποιηθεί σταδιακά. Επιπλέον είναι αναγκαία η συνεργασία όλων ως προς την αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης στο ραντεβού, την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων εντός του Νοσοκομείου, το σεβασμό στην απαγόρευση του επισκεπτηρίου, τη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του προσωπικού και την εφαρμογή της μάσκας.


Ο Διοικητής
Γεώργιος Χατζηγεωργίου