Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - Συγχαρητήρια μηνύματα

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, συγχαίρουν...

τον Σ.Φ.Κ « O ΠΙΕΡΙΚΟΣ » για την άνοδο στην Football League, την ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου για την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, και φυσικά, όλες τις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πιερίας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Πιερίας και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο της, κ. Αστέριο Τόκα για τις άοκνες προσπάθειες τους, ως προς την άρτια διοργάνωση των πρωταθλημάτων ακόμα μίας αγωνιστικής περιόδου.

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες και blogs του τοπικού ηλεκτρονικoύ τύπου, θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους πως στην μακρόχρονη και ένδοξη ιστορία της ομάδας μας, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίστηκε αυτή, ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε δόλιες πρακτικές και μεθοδεύσεις, καθώς αυτό αντίκειται στο ήθος και στις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τους φιλάθλους, τους υποστηρικτές και χορηγούς μας, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, καθώς και όλους όσους πίστεψαν και συνέφεραν στην ομάδα μας, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία.


Με τιμή
Το Δ.Σ.
Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ