Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Με επιτυχία η αιμοδοσία των Σαρακατσάνων

Μήνυμα αλληλεγγύης αλλά και στήριξης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έστειλαν οι δεκάδες εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας...

  που συμμετείχαν, για μια ακόμα φορά, στην έκτακτη αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Συνολικά προσήλθαν, κατόπιν ραντεβού, περισσότερα από 70 άτομα και συγκεντρώθηκαν αρκετές φιάλες αίματος. Κατά τη διαδικασία, τηρήθηκε αυστηρά το πρωτόκολλο προστασίας και ασφάλειας των αιμοδοτών, ενώ παρών ήταν ο πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου. Στην αιμοδοσία παρέστη και το μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Δριστά Χρυσαυγή, η οποία και συνεχάρη το Σύλλογο για τις δράσεις που αναλαμβάνει και δήλωσε ότι «Σε αυτή την κρίσιμη, για τον τόπο, στιγμή, οι σύλλογοι καλούνται σε συνεργασία με τους ήρωες των ημερών, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, να δώσουν τη δική τους μάχη για να μη σωθούν δραματικά τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας. Η προσέλευση των εθελοντών στην έκτακτη αιμοδοσία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας ήταν διπλά σημαντική, καθώς προσέφεραν πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους και παράλληλα επέδειξαν συλλογική και κοινωνική ευθύνη».

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πιερίας συνεχίζει χάρη σε όλους τους εθελοντές να μεταφέρει το μήνυμα του εθελοντισμού. Το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Επιλέγουμε με αυτόν τον τρόπο να βοηθάμε την κοινωνία μας σε μια από τις βασικότερες ανάγκες όλων μας. Χάρη σε όλους εσάς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Σας ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ του συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία καθώς και το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την άψογη και ασφαλή συνεργασία κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας.

Εκ του Δ.Σ του συλλόγου