Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Εμείς την Δευτέρα θα είμαστε εκεί!

Παρότι είμαστε δύο μήνες απλήρωτοι, την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 θα βρισκόμαστε στις θέσεις μας για να πάνε τα παιδιά στα σχολεία τους με ασφάλεια.

Και θα είμαστε εκεί στην μέση του δρόμου, με ότι καιρό και αν έχει, ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να προστατέψουμε ότι πολυτιμότερο έχετε και έχουμε, τα παιδιά.

Δυστυχώς για εμάς, μέχρι σήμερα χρήματα δεν μπήκαν στους λογαριασμούς μας, ούτε και κάποιο επίδομα. Δύο μήνες χωρίς καμία πρόνοια από το κράτος και εν μέσω πανδημίας.

Εμείς όμως την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και κάθε πρωί και μεσημέρι και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και για όσο θα είναι ανοιχτά τα σχολεία θα είμαστε εκεί.


* Σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου 2020, η επιτροπή των σχολικών τροχονόμων συναντήθηκε με τον βουλευτή ΝΔ Πιερίας κύριο Φώντα Μπαραλιάκο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπαραλιάκο, που μόλις πληροφορήθηκε για τα προβλήματα μας, δέχτηκε να μας συναντήσει άμεσα. Ο κ. Μπαραλιάκος εξέφρασε την κατανόηση του για τα θέματα που μας απασχολούν και δήλωσε ότι θα κάνει και αυτός από την μεριά του τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπορέσουμε να πληρωθούμε.


Επιτροπή σχολικών τροχονόμων Δήμου Κατερίνης