Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Ηλεκτρολογικές εργασίες με 1000 ευρώ, αντί 13.000 ευρώ

Παρεμβάσεις για την καλή και ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρολογικών υποδομών στο Β΄ ΔΑΚ έκανε ο Δήμος Κατερίνης και όπως μας ενημερώνει παλαιότερη μελέτη τις κοστολογούσε σε 13.000 ευρώ και τελικά τις έκανε με μόλις 1000 ευρώ.

Το δελτίο τύπου: Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Παρέμβαση για την καλή & ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρολογικών υποδομών στο Β’ ΔΑΚ 

Στο πλαίσιο της καλής και ασφαλούς λειτουργίας των δημοτικών κτιρίων του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, ένα χρόνιο και μείζον πρόβλημα στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο επιλύθηκε. Ο λόγος για την τοποθέτηση ενιαίου πίνακα ελέγχου του ηλεκτροφωτισμού στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο, με την παράλληλη μεταφορά καλωδίων, εξέλιξη που καθιστά πλέον ενιαία, ασφαλή και λειτουργική τη διαχείριση του ηλεκτροφωτισμού για τα προπονητήρια σειράς αθλημάτων όπως π.χ. πάλης, τζούντο, παρκούρ, κολύμβησης κ.α.

Αντίστοιχο νοικοκύρεμα ηλεκτρολογικού υλικού έγινε και στην κεντρική σάλα του κλειστού γυμναστηρίου του Β’ ΔΑΚ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν στη διάρκεια του Μαΐου, αποκλειστικά από εργαζόμενους στο Β’ΔΑΚ, με αποτέλεσμα να εξοικονομηθούν χρήματα για τον προϋπολογισμό του ΟΠΠΑΠ, καθώς ενώ παλαιότερα μελέτη είχε κοστολογήσει τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε 13 χιλιάδες περίπου ευρώ, στοίχισαν τελικά μόλις 1000 ευρώ, ήτοι μόνο το κόστος αγοράς των υλικών.


«Η εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, η διαρκής συντήρηση του εξοπλισμού και όλων των αθλητικών χώρων ευθύνης μας, προκειμένου οι σύλλογοι, τα παιδιά μας και οι δημότες κάθε ηλικίας να μπορούν να γυμνάζονται με αξιοπρέπεια και ασφάλεια συνιστούν προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και τη διοίκησή μας στον ΟΠΠΑΠ» σημειώνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Νίκος Τσιαμπέρας.


Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
01-06-2020