Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Έκκληση βοήθειας για τρία κουταβάκια που βρέθηκαν μέσα σε τσουβάλι στην Κατερίνη

Συμπολίτισσα μας βρήκε μέσα σε ένα δεμένο τσουβάλι τρία μικρά σκυλάκια (τσομπανόσκυλα).

Άκουσε το κλάμα τους και τα ελευθέρωσε και τα μάζεψε μέσα στο σπίτι της όπου τα τάισε και τα φροντίζει. Παρότι έχει επικοινωνήσει όπως μας είπε η ίδια με τον Δήμο Κατερίνης ώστε να περισυλλέξει τα κουτάβια, μέχρι στιγμής δεν είχε κανένα νέο.

Μέσα από την "ΑΛΗΘΕΙΑ" η συμπολίτισσα μας κάνει έκκληση ώστε ο Δήμος Κατερίνης ή οι φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης μας να μεριμνήσουν και να πάρουν τα κουταβάκια.


*Σχόλιο "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Η συμπολίτισσα μας έκανε την καλή πράξη και έσωσε τρία μικρά κουταβάκια, τα ταΐζει, τα φροντίζει όπως θα έπρεπε να κάνει ένας σωστός πολίτης που δεν αδιαφορεί για το τι γίνεται δίπλα του και αγαπάει τα ζώα, τώρα όμως θα πρέπει να κάνουν το χρέος τους και την καλή τους πράξη και κάποιοι άλλοι (Δήμος, Φιλοζωικές)...

* Το τηλέφωνο της συμπολίτισσα μας για όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει είναι: 6946 140207

* (Ανανεωμένο 19:34) Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε είναι ότι ο Δήμος Κατερίνης έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και ο κυνοκόμος του Δήμου επισκέφτηκε την συμπολίτισσα μας είδε τα κουτάβια και την ενημέρωσε ότι αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 θα παραλάβει τα κουτάβια, θα τα πάει σε κτηνίατρο για να τα εξετάσει και θα μεριμνήσει για την φιλοξενία τους.