Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Δύο μεταγραφές για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα Θοδωρή Γαβριηλίδη.

Ενός παιδιού που ήταν στις ακαδημίες της ομάδας μας για δύο χρόνια και είχε αποτελέσει μέλος των μικτών της ΕΠΣ Πιερίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (γεννημένος το 1998), θεωρείται έμπειρος αφού διετέλεσε και τερματοφύλακας του Βατανιακού στην Γ Εθνική Κατηγορία και έχει αγωνιστεί βασικός στα πρωταθλήματα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας σε διαφορετικές ομάδες. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στους στόχους του από κοινού με την ομάδα μας.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού ΘΩΜΑ ΜΟΤΣΙΑ, που αγωνίζονταν στην ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ. Ένας νέος και ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε το 2002 με θητεία στην Κ17 του Λεβαδειακού. Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ εκτός από έμπειρους ποδοσφαιριστές, προσπαθεί να επενδύσει σε νέους ταλαντούχους και με προοπτική εξέλιξης ποδοσφαιριστές. Θωμά καλωσόρισες στην οικογένεια του Εθνικού.