Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Δυνατό ξεκίνημα με αισιοδοξία. Έναρξη προετοιμασίας με αγιασμό στο γήπεδο του Σβορώνου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα των Πιερίδων Μουσών.

Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 17 Αυγούστου στο βοηθητικό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Σβορώνου. Την τελετή του αγιασμού πραγματοποίησε ο Πάτερ – Δημήτριος και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας κ. Αστ. Τόκας, ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σβορώνου κ. Αναστάσιος Τσαβδαρίδης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες», μέλη του Σωματείου, γονείς των αθλητριών κυρίως της Ακαδημίας και φίλαθλοι της ομάδας.


Έναρξη προετοιμασίας με ενισχυμένη προπονητική ομάδα

Η Διοίκηση των Πιερίδων Μουσών δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή προετοιμασία διότι αυτό πέρα από το ατομικό όφελος για την κάθε αθλήτρια ξεχωριστά, θα συντελέσει στην καλή φυσική κατάσταση στην αγωνιστικότητα και την βέλτιστη απόδοση της ομάδας στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Η προπονητική ομάδα ενισχύθηκε και αποτελείται από την προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα, την γυμνάστρια κ. Στέλλα Κερασίδου και βοηθό στην προπονητική ομάδα την Ελευθερία Τσινή. Σύντομα η ομάδα θα ενισχυθεί και με προπονητή τερματοφυλάκων.

Μετά την πρώτη γνωριμία και την ενημέρωση των παιχτριών για το πρόγραμμα της προπόνησης που θα ακολουθηθεί στην διάρκεια της προετοιμασίας ακολούθησε μια πρώτη χαλαρή προπόνηση και έκλεισε με ολιγόλεπτο δίτερμα.

Η προετοιμασία της ομάδας και της Ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του Σβορώνου.

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ:

- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
- 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα