Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Στο χάντμπολ η φετινή χρονιά δεν θα καταγραφεί ως κενή, έχει πρωταθλητές!

Ανακοίνωση ΟΧΕ (Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος) για την ολοκλήρωση των διοργανώσεων περιόδου 2019-2020.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος σε συνεργασία με τις Ενώσεις, την αμέριστη συμπαράσταση των Σωματείων και ανταποκρινόμενη στη θέληση αθλητών-τριων για αγωνιστική δράση, ολοκλήρωσε όλα τα Πανελλήνια μοριοδοτούμενα πρωταθλήματα, καθώς και τις διοργανώσεις του Beach Handball της περιόδου 2019-2020.

Η Ομοσπονδία σε συνθήκες πανδημίας λειτούργησε συντεταγμένα δια της επιτροπής Ανάπτυξης με επικεφαλής το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Δημήτρη Σαουλίδη, της επιτροπής Beach Handball με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη και της Υγειονομικής Επιτροπής με επικεφαλής τον ιατρό των Εθνικών Ομάδων Κώστα Μαναβή, εφαρμόζοντας ως όφειλε τα αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα.

Τροποποίησε τις προκηρύξεις και όταν της δόθηκε η δυνατότητα από την πολιτεία, ανέλαβε το ρίσκο να διοργανώσει τις τελικές φάσεις και το αποτέλεσμα ήταν πετυχημένο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες που προπονήθηκαν και αγωνίστηκαν υπό αντίξοες συνθήκες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές που κατόρθωσαν να επαναφέρουν αγωνιστικά τις ομάδες που βρισκόντουσαν σε απραξία από τον μήνα Μάρτιο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα σωματεία και τους παράγοντες τους, που ακολούθησαν πιστά όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα, τόσο κατά την διάρκεια των προπονήσεων, όσο και των αγώνων.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε παρατηρητές, διαιτητές και κριτές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στις διοργανώσεις εν μέσω καλοκαιριού.

Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που στήριξαν τους αθλητές και τις αθλήτριες όλο αυτό το διάστημα και τους ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους, σε μία εξαιρετικά δύσκολη επιδημιολογικά περίοδο.

Και φέτος λοιπόν αναδείχθηκαν πρωταθλητές στις κατηγορίες Νέων -1η διοργάνωση- (Διομήδης Άργους), Εφήβων (ΑΕΚ), Νεανίδων (ΑΕΠ Πανόραμα), Παίδων (ΑΣΕ Δούκα), Κορασίδων (ΓΑΣ Καματερού) και στο Beach Handball (νταμπλούχοι Aπόλλων Καλαμαριάς, AΣ Σπάρτακος σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα).

Στο χάντμπολ η περίοδος 2019-2020 δεν θα καταγραφεί ως κενή, έχει πρωταθλητές, έστω και υπό ειδικές συνθήκες.

Γιατί την ιστορία την γράφουν οι παρόντες και το άθλημα μας ήταν εκεί!

Πηγή: ΟΧΕ