Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ιστορικές στιγμές ζει το βόλεϊ της Κατερίνης καθώς η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού ανέβηκε στην Pre League Εθνική κατηγορία.

Οι άνδρες του Πιερικού διαγράφοντας μία εντυπωσιακή πορεία την χρονιά που μας πέρασε στην Α2 Εθνική κατηγορία, οδήγησε το βόλεϊ της Κατερίνης στην υψηλότερη διάκριση που έχει πετύχει ποτέ ομάδα βόλεϊ στην Κατερίνη. Η ουσιαστική ένωση στο βόλεϊ Πιερικού και Αρχελάου οδήγησε όχι μόνο σ'αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της ανόδου, αλλά έβαλε και τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, δημιουργώντας μια πανίσχυρη ομάδα. Μία ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το βόλεϊ της Κατερίνης σε όλο το πανελλήνιο και με την άριστη οργάνωση της σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, δημιουργεί τα εχέγγυα για υψηλότερους στόχους και διακρίσεις. Η ομάδα του Πιερικού πέτυχε αυτή τη διάκριση, στηριζόμενη στο 90% σε Κατερινιώτες παίκτες δείχνοντας της άριστη δουλειά που γίνεται στο τμήμα από το εξειδικευμένο προπονητικό τιμ.

Ο Περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής δήλωσε

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη διάκριση, σε αυτή την τεράστια επιτυχία. Συνεχίζουμε μεθοδικά με σκληρή και επιστημονική δουλειά να οδηγήσουμε το βόλεϊ της Κατερίνης στο υψηλότερο σημείο, εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους να συστρατευθούν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.”


Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944995697.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ