Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Σύσκεψη Σωματείων την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του πάρκου Κατερίνης

Με αίσθημα ευθύνης και αγωνιστικής ετοιμότητας μπροστά στις επιπτώσεις της πανδημίας, εξ αιτίας της έλλειψης μέτρων προστασίας σε χώρους δουλειάς, την «εδώ και τώρα» ανάγκη για θωράκιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας και το άνοιγμα των σχολείων...

καλούμε σε σύσκεψη σωματείων, προκειμένου να οργανώσουμε με καλύτερους όρους την πάλη μας για τις άμεσες διεκδικήσεις του λαού και των εργαζομένων.

Αυτήν την περίοδο, που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανοίξει τα σχολεία με μέχρι και 25 μαθητές στοιβαγμένους ανά τάξη, που η διαρκής υποχρηματοδότηση στην Υγεία οδηγεί τα νοσοκομεία σε αποσύνθεση, που εργαζόμενοι οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα τιμωρούνται από την κυβέρνηση με την υποχρέωση να δουλέψουν απλήρωτες υπερωρίες, τα σωματεία χρειάζεται να βρεθούν σε θέση μάχης.

Για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των δημοκρατικών ελευθεριών του λαού. Για να πάρουμε Ανάσα!

Καλούμε σε σύσκεψη όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες , τη νεολαία, σωματεία και συλλόγους, όλους εκείνους τους αγωνιστές που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες.

Να συγκροτήσουμε μαζί το δικό μας σχέδιο λαϊκής αντεπίθεσης. Να δώσουμε μια απάντηση σε κυβέρνηση, εργοδοσία και εργατοπατέρες οτι τα δικαιώματά μας, τα δικαιώματα των παιδιών μας, δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. όλοι στη Σύσκεψη Σωματείων!

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”
Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας

Πληρώσαμε πολλά,
Δε θα πληρώσουμε ξανά!