Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Πάει να σπάσει το ρεκόρ...

Πάντα λέμε ότι χειρότερη από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει και πάντα βγαίνουμε λάθος, όλοι μας!

Δεν θα γυρίσουμε πολύ πίσω, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κουραστείτε και θα σταματήσετε να διαβάζετε..

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορούμε να θυμηθούμε κάποια κυβέρνηση που να έτυχε της εκτίμησης της πλειοψηφίας για το έργο της, και λέμε του έργου της και όχι των προεκλογικών υποσχέσεων της. Πάντα σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις κάτι θα έκαναν και θα δικαίωναν το ρητό "κάθε πέρσι και καλύτερα"!

Από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου με τα "λεφτά υπάρχουν", με τα μνημόνια και τον ΕΝΦΙΑ, από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα μνημόνια, με το μακεδονικό και την παράνομη μετανάστευση, φτάσαμε στην ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΝΔ πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ!!!

Είχε έξι (6) μήνες να προετοιμαστεί για τον κορονοϊό και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα (παρότι στην αρχή έδειξε ότι τα πάει καλά) και προσπαθεί τώρα με αστυνομικά και περιοριστικά μέτρα να ελέγξει την κατάσταση. Τίποτα όμως, πλήρη αποτυχία, με τον κόσμο να έχει κουραστεί και να έχει φτάσει στα όρια του. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί με πρόστιμα και απαγορεύσεις. Απέτυχε στο μεταναστευτικό και γεμίζει όλη την Ελλάδα με παράνομους μετανάστες και τις τοπικές κοινωνίες να είναι στα «κάγκελα». Ενώ στα ελληνοτουρκικά παίρνει κάτω από την βάση, αφού ανέχεται όλες τις προκλήσεις της Τουρκίας χωρίς καμία αντίδραση, εκτός αν θεωρείται ως αντίδραση τα παρακάλια στους ξένους για να μας βοηθήσουν. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει φυσικά και την «κωλοτούμπα» στο μακεδονικό. Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται αύριο-μεθαύριο και ο ΕΝΦΙΑ...

Πάει ή δεν πάει λοιπόν η ΝΔ για να σπάσει όλα τα ρεκόρ;

* Φωτογραφία από Peggy und Marco Lachmann-Anke από το Pixabay