Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων Κ-15 για τις Ακαδημίες του Πιερικού

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει την έναρξη των πρωταθλημάτων υποδομών της Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στα οποία θα συμμετάσχουν τα τμήματα των Ακαδημιών μας Κ-12 & Κ-15.

Οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας θα πραγματοποιούνται στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αξιού Ανατολικού, οι οποίες αποτελούν ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας!

Για την ιστορία, στην 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου Κ-15 του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, η ομάδα μας, ύστερα από μία δυνατή αναμέτρηση, αναδείχθηκε νικήτρια επί της ομάδας του Αξιού Ανατολικού, με σκορ 4-0.

Παράλληλα, οι ιδανικές καιρικές συνθήκες και οι άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, αποτέλεσαν την ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση της PIERIKOS F.C. K-12 με την Κ-13 των Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κουφαλίων, κατά την οποία και ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, με σκορ 2-2.

Η διοίκηση του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ''Αξιός Ανατολικού Ακαδ.Μαζ.Αθλ.και ποδοσφαίρου'', τους ανθρώπους που την περιβάλλουν και ιδιαίτερα τον κο. Κεχαγιά Κων/νο, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, για την άρτια διοργάνωση και την άψογη φιλοξενία τους!

FC PIERIKOS ACADEMIES
BIG TEAM - BIG HISTORY
THE FUTURE IS HERE

Το μέλλον είναι εδώ!