Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Πιερίας στο πλευρό του Μάριου και της Ελευθερίας

Την Κυριακή 4/10 αντιπροσωπεία της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Πιερίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο της και αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος Παπανικολάου Κωνσταντίνο,τον Αντιπρόεδρο Ρίζο Αθανάσιο και τον Γεν. Γραμματέα Μπουκλή Κωνσταντίνο μετέβη στα Καλύβια Ελασσόνας.

Εκεί είχαμε την χαρά και την τύχη να γνωρίσουμε, να συζητήσουμε και να πάρουμε μαθήματα ήθους και ψυχής από δυο σύγχρονα πρότυπα, μια ηρωίδα και έναν ήρωα της ζωής και των ορίων της ανθρώπινης ψυχής, τον Μάριο και την Ελευθερία καθώς και τον παλαίμαχο με σπουδαία καριέρα καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου.

Αφού προσφέραμε μπλούζες της ομάδας δρομέων της Τ. Δ. Πιερίας, καπέλα και άλλα αναμνηστικά, καθώς και χυμούς, παστέλια και μπάρες σε όλη την αποστολή, στην συνέχεια ξεκίνησε αυτή πλαισιωμένη από τα μέλη της Ένωσης μας Τσιρτσάκη Πέτρο και Συμεωνίδη Γιώργο,οι οποίοι είναι κάτοχοι διπλώματος συνοδού βουνού, την ανάβαση για τον Μύτικα,την κορυφή του Ολύμπου.

Επίσης παρεδόθη τηλεπικοινωνιακός και ορειβατικός εξοπλισμός που εξασφαλίστηκε από την Τ. Δ. Πιερίας για την περαιτέρω συμβολή στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος, της εκπλήρωσης του ονείρου ζωής της Ελευθερίας να κατακτήσει την κορυφή της πατρίδας μας.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών πιστή στις αρχές του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της φιλίας που πρεσβεύει, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και να συμμετάσχει σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που αναδεικνύουν και εκφράζουν το αληθινό κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.

‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος