Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Τροφή για σκέψη... (ΦΩΤΟ)

Ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο αποθανάτισε η κάμερα της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ»  στο πάρκο Κατερίνης.

Σε ένα από τα σημεία όπου υπάρχουν ειδικές κατασκευές για τροφή σε αδέσποτα κυρίως σκυλιά, μια ομάδα περιστεριών αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν υπάρχει... αστυνομία εκεί κοντά, «συνωστίστηκε» για να φάει λίγο από την τροφή που υπήρχε εκεί.

Δεν έλειψαν τα μαλώματα και οι διαπληκτισμοί, αλλά τελικά ο στόχος επιτεύχθηκε και τα περιστέρια αποχώρησαν ευτυχισμένα και με το στομάχι τους γεμάτο.

Ελπίζουμε με τα απαγορευτικά, περιοριστικά και αστυνομικά μέτρα που συνεχίζει και παίρνει η κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, να μην δούμε αντίστοιχες εικόνες αλλά με ανθρώπους αυτή τη φορά σε συσσίτια, γιατί η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Δουλειές κλείνουν η μία πίσω από την άλλη, δουλειές δεν υπάρχουν πια, τα λουκέτα περισσεύουν, τα έξοδα όμως δεν μειώνονται, οι λογαριασμοί είναι αμείλικτοι και δεν σταματούν να έρχονται, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, φόροι, ΔΕΚΟ κ.α. μας πνίγουν σιγά σιγά.

Τι θα φάμε; Πώς θα ταΐσουμε τα παιδιά μας; Πώς θα βγάλουμε τον χειμώνα; Προς τα που βαδίζουμε; Αγωνιώδη ερωτήματα που όλοι μας έχουμε...

Η πολιτική ηγεσία που αποφασίζει τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις στην οικονομία και στην κοινωνία, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης με τους παχυλούς μισθούς και τις απολαβές που έχει, εμείς το αντιμετωπίζουμε...

Δεν ξέρουμε αν οι αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης που δεν έχει ούτε αυτή κάποιο διαφορετικό πλάνο αντιμετώπισης του κορονοϊού, μας σώσουν από αυτόν, την οικονομία όμως την καταστρέφουν.