Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Βλέποντας και κάνοντας... Μπορεί να μην ανοίξουν τα Δημοτικά-Νηπιαγωγεία την Δευτέρα 11/1/2021

Μία κυβέρνηση που συνεχίζει να μπερδεύει την κοινωνία με τις αποφάσεις, τις μη αποφάσεις, τα ναι μεν αλλά κ.α...

Έτσι μετά τις δηλώσεις ότι ανοίγουν τα σχολεία (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) την Δευτέρα που μας έρχεται και ενώ γονείς και παιδιά ετοιμάζονται να επανέλθουν στο προ καραντίνας περιβάλλον, με σημερινές δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είπε μεν ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των σχολείων αλλά δεν είναι σίγουρο το άνοιγμα των σχολείων και θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Αν δεν ήταν σίγουροι στην κυβέρνηση για το άνοιγμα των σχολείων, τότε γιατί όλες οι δηλώσεις το προηγούμενο διάστημα; Σε δουλειά να βρισκόμαστε;

Ενώ πάλι στο... ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μίλησε αυτή τη φορά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και δήλωσε : «ότι για την πανδημία, άφησε ανοιχτό, το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα, και μάλιστα αιφνιδιαστικά, λέγοντας ότι το φαινόμενο της πανδημίας είναι δυναμικό. Δεν μπορείς να αποκλείσεις οποιοδήποτε μέτρο. Αν χρειαστεί να προχωρήσουμε εκ νέου σε απαγόρευση των δραστηριοτήτων θα το πράξουμε εάν είναι αναγκαίο, σημείωσε χαρακτηριστικά.

* Φωτογραφία από Matthias Wewering από το Pixabay