Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Εβδομάδα με την εβδομάδα θα μας πηγαίνουν...

Το μαρτύριο της σταγόνας για την ελληνική κοινωνία συνεχίζεται και ενώ έχουμε ξεχάσει από πότε βρισκόμαστε σε καραντίνα (για την μάσκα λες και είναι χρόνια...), η κυβέρνηση θα μας πηγαίνει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Έτσι παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα έως τις 18 Ιανουαρίου στις 6:00 το πρωί. «Ανακοινώνουμε τι θα ισχύσει για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό θα γίνεται κάθε εβδομάδα.» δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς.

Αν δεν κάνουμε λάθος, βρισκόμαστε σε καραντίνα-κλείδωμα από τις 7 Νοεμβρίου 2020, ενώ αρκετές περιοχές της χώρας από πολύ νωρίτερα.

Ξέρουν και οι ίδιοι στην κυβέρνηση ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και το πάνε από εβδομάδα σε εβδομάδα, γιατί σου λέει ότι αν πω ότι σε κλείνω για περισσότερο διάστημα δεν θα ακουστεί καλό, θα αντιδράσει ο κόσμος. Και ενδιάμεσα όπως με τους ιθαγενείς που τους πρόσφεραν χάντρες και καθρεφτάκια οι Ευρωπαίοι «εξερευνητές», θα μας δίνουν και από μία μικρή ανάσα, είτε αυτή θα είναι εμπνεύσεις τύπου click away, click shop, άντε από κανένα κομμωτήριο να μην κολλήσουμε ψείρες και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα.

* Φωτογραφία από tigerlily713 από το Pixabay